Bizul, aurul şi bloggerii

În sfârşit am avut şansa să pun mâna pe reportajul revistei Biz, cel cu bloggerii, mult anunţat cu surle şi trâmbiţe, apărut însă pe piaţă de săptămâna trecută. Nimic anormal până aici. Sincer să fiu, mă aşteptam la mai mult de la o echipă redacţională cu pretenţii.

Mă aşteptam să citesc un reportaj mai închegat, strict pe o tematică. Ori vorbeai despre personajele în sine, cine sunt, ce fac, unde stau, cum fac bani, ori rămâneai strict pe partea de publicitate şi campanie. În plus, şedinţa foto a cam dat greş în concordanţă cu articolul. Acolo apar unele personaje, iar în textul propriu-zis doar doar dacă se pomeneşte o propoziţie despre ei.

Mai mult, nu am citit ceva nou. Poate nişte cifre, ale unor campanii mai vechi. De la trafic la afişările câştigate de companii în urma acţiunilor organizate pe bloguri. Şi bineînţeles, marea gafă. Conform revistei Biz, bloguri există numai în Bucureşti, că na, ei au pus coada la prună. Pe alocuri, se mai pomenea şi de câte unul provincial, nesemnificativ însă.

Reclame

3 responses to “Bizul, aurul şi bloggerii

 • calin

  fraieri. JEG e din Cluj si e considerat cel mai tare. Doar la Sibiu sunt 1000 de bloguri!

 • Andrei Militaru

  Rectific putin ce am scris mai sus. Am zis ca majoritatea lucrurilor din reportaj le cunoasteam, mai putin niste cifre si asa. Pai da, ca majoritatea au aparut si pe blogurile in cauza. Si nu mai e o noutate vanzarea de publicitate pe bloguri. Era o chestie socanta acum 2 ani, astazi e ceva absolut normal.
  Cat despre blogurile din tara, numai de bine!

 • Lush

  N-ai cu cine dom’le, n-ai cu cine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: