Dobitoci

Tot mai multe trupe şi artişti mari trec pragul ţării noastre. Problema cea mai mare e că nu ştiu a cărei ţări. La Bestival, săptămânile trecute, o paparudă, nu mai ştiu numele, zbiera în gura mare „Thank you Budapest!”. Fă proasto, dacă tot eşti proastă, de ce nu te duci în pizda mătii?.

După aia, a venit Whitesnake, pe care de altfel îi apreciez, ca muzică. Şi zice ăsta, David Coverdale, că „Thank you Budapest!”. Bă, nu fi şi tu nebun. Aseară cică s-a scremut pe la Bucureşti Lenny Kravitz, care e un dobitoc. Şi dobitocu ăsta, hop şi el, că are nevoie de susţinerea ungariei şi nu mai ştiu ce. Un drogat.

Stau şi mă întreb, la ăştia nu le face nimeni testul anti-doping înainte să intre pe scenă, măcar aşa, să nu mai vorbească prostii. De acum încolo, puneţi-i domne să repete de 100 de ori „I’m in Romania! And I’m proud”, înainte de fiecare concert…

Reclame

5 responses to “Dobitoci

 • brylu

  La Metallica am scapat. Din fericire :D. Probabil la ei geografia o fi materie alternativa.

 • mihai

  Lipsa de respect !

 • zafox

  whitesnake : ‘hello buda… shit , bucharest’
  lenny kravitz : ‘we need hungaryyy !’

  Halford a intrat pe scena cu drapelul tricolor. Si metallica nu s-au gafat pentru pentru ca s-au invatat minte de la celalalt concert

 • adela mohanu

  Asta ca sa vezi cât le pasă de publicul lor. O mare de oameni care cântă cu ei la refren – perfeeeect. Ce contează ce limbă vorbesc în rest?

 • razvan pop

  eu zic ca e bine pentru noi. pai mai bine isi amintesc ca au fost la budapesta si raman cu imaginea unui oras frumos, decat sa ramana cu imaginea bucurestiului nostru imprimata pe retina. raman astfel cu o stare de serenitate si bunastare. oki era o gluma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: