Culioşii

M-am reapucat curând de pariuri, după o pauză lungă şi serioasă. Au început campionatele, cupele europene şi multe alte competiţii, deci lucrurile s-au aşezat pe un făgaş normal. Mai ales în fotbal.

Aseară, am rezistat cu greu tentaţiei de a merge pe mâna Romei. Într-un fel, mi-au tresărit nişte gânduri bune pentru cei de la CFR. Deşi cota Romei se anunţa absolut normală pentru un astfel de duel. M-am abţinut, pentru ca să nu-mi influenţez deloc trăirile din timpul meciului. Să sper, să cred, să ma exteriorizez mult mai uşor.

Panucci mi-a amintit de 13 iunie 2008, când la Euro ne-a tăiat elanul tot nouă, românilor, printr-un gol venit parcă din senin. Fundaşul roman a făcut o obişnuinţă din a aduce echipele româneşti cu picioarele pe pământ. Ceea ce se întâmplase şi aseară, pe Olimpico, în minutul 17. Visul frumos parcă se terminase pentru trupa lui Trombetta. Şi mult prea rapid. Însă Roma s-a văzut prea devreme cu sacii în căruţă. Iar Culio i-a taxat zece minute mai târziu, după o fază care va face înconjurul lumii, în magazinul Champions League.
Pauza i-a prins pe clujeni la egalitate cu vicecampioana Italiei. Nu suna fantezist, chiar era pura realitate. După cele 15 minute, romanii au păşit şi mai anemic în faţa propriilor suporteri. Drept urmare, Culio şi-a arătat iarăşi colţii, reuşind un voleu de excepţie, la colţul lung. Doni uimit, Roma îngenunchetă a doua oară. De aici încolo, clujenii au semănat cu granzii Europei. Dezinvolţi şi siguri pe ei.

Victoria de la Roma poate aduce un moment prielnic de a uita eşecul cu Lituania, jocul prost din Insulele Feroe, dar şi nenumăratele scandaluri care presărează fotbalul românesc. Victoria Clujului poate fi deschizătoare de drumuri pentru celelalte formaţii care pornesc în luptă zilele astea. Steaua, Unirea, Timişoara, Rapid, Dinamo şi Vaslui.

Reclame

One response to “Culioşii

  • mihai

    A fost un meci super 🙂 sper sa ne ofere si restul echipelor romanesti rezultate bune 🙂 sper ca toate sa obtina victoria :). Eu niciodata nu pariez in meciurile cu echipe romanesti .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: