Ce mai fac şobolanii?

După ce şi-au scurtat programul cu vreo două-trei zile şi câteva ore bune, încât lucrează freacă menta numai lunea şi marţea, pe motivul campaniei electorale, acum au săpat niţel CSM-ul cu privire la câteva articole din legea nr.115, referitoare la declaraţia averilor demnitarilor şi funcţionarilor publici.

Legea era aprobată în Constituţia din 96, mare parte neschimbată până acum. Însă, în mod ciudat, în aprilie anul acesta, Curtea Constituţională a declarat neconstituţionale câteva articole din legea cu pricina, printre care şi cel la care m-am referit mai sus. Decizia a venit ca urmare a unei solicitări venite din partea PDL, tot în aprilie 2008, asupra căreia, evident, toţi au tăcut şi au fost de acord.

Şşşt, linişte totală. Ne convine la toţi, prostul de rând nu ştie, presei îi dăm de bănuit, că până scormonesc ei, trec cele 45 de zile la capătul cărora articolele în cauză devin neconstituţionale şi prin urmare accesul la ele se mai poate face numai dacă soliciţi ajutorul Agenţiei Naţionale de integritate, ori pentru noi, proştii de rând, ar dura săptămăni sau luni până ni s-ar aproba o astfel de cerere. Vă gândiţi şi voi, ce mama naibii, de abia ne chinuim să obţinem biete autorizaţii, darămite să emitem pretenţii de genul.
Na spuneţi voi, nu ne fac proşti în faţă? Şi voi vă pierdeţi timpul să-i mai şi votaţi…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: