Dreptate cu suta de grame

Marcel Lică, Sorin Corpodean şi Marcel Savaniu sunt ultimii oameni de fotbal care şi-au imbunătăţit colecţia de bijuterii, cu trei seturi superbe de brăţări argintii. Si Aurel Bogaciu a făcut comanda, insă mai are de aşteptat.

In schimb, pe interlopul Mircea Sandu il cam trec transpiraţiile pe după perdea. Vede numai lumini roşii şi albastre şi se teme de orice girofar auzit. I se cam strange laţul şi ştie foarte bine de ce. Stadione nu avem, aşa că fotbalul se mută incet-incet pe culoarele DNA-ului. S-au incălzit arbitrii si ceva preşedinţi, urmează Federaţia şi Liga să-şi mute birourile pe acolo.

Ca să distragă oarecum atenţia, interlopul Mircea Sandu se face că plouă şi dă in Fc.Arges, ca şi cum ei ar fi mărul discordiei in tot scandalul iscat. Ori, monşer Sandu, cum e cu implicarea Federaţiei in delegările de observatori si arbitrii?

Reclame

One response to “Dreptate cu suta de grame

  • Viski

    lasa ca nea mitica de la liga a mai fost la mititica, deci stie cum e, are relatii, cunoaste persoanele de la care poate lua tigari samd… mircea sandu, pe de alta parte, va trebui sa se puna bine cu dragomir, ca sa beneficieze si el de „avantajele” sefului (care ar deveni, de alrfel, fost sef) LFP… oricum, eu zic ca toata chestia asta e facatura mare mare… timp de 4 ani DNA-ul nu a restat NICIO persoana! timp de 4 ani auzeam de DNA doar cand mai facea Nastase cate o vizita pe acolo. si, uite-asa, dupa 4 ani de pauza, intr-o saptamana a lui 2009, cand se vorbea intens de averea clanului mafiot basescu (lenuta basescu cu jeepanu’, ioana basescu – casa de 1 milion de euro, mircea basescu – afaceri imobiliare in constanta, traian basescu flota), uite ca au inceput cu arestarile: popoviciu, becali, zmarandescu, penescu, constantin seful arbitrilor si alti cativa… coincidenta?! nuuu… procurorii isi fac treaba. aceea si procurori care au scris in dosarul de coruptie a lui nastase ca o privire galesa dintre fostul premier si ioan melinescu este dovada ca acestia s-au inteles sa fure 400,000 dolari, iar melinescu sa fie numit in guvern. cum dracu’ sa te duci in fata unui judecator prezentand ca dovada o privire?!!!?? ce sa zica judecatorul?! ok, il condamn, ca daca s-a uitat la melinescu, nastase e vinovat! :)) gluma de justitie in romanica!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: